Jag driver ett mikrobageri, vilket innebär att jag bakar på beställning. Utöver surdegsbröd bakar jag kanelbullar och annat gott – självklart på en del fullkornsmjöl och riktigt smör, helt utan tillsatser.
- Jag bakar surdegsbröd med endast surdeg som jäsmedel, ingen jäst.
- Surdegsbröden tar 2-3 dagar innan de är klara vilket innebär att du kan tillgodogöra dig mineralerna som finns i fullkornsmjölet.
- Jag bakar med en hög andel fullkornsmjöl av kultursorter. Dessa har en högre andel mineraler och det är i det fulla kornet som näringen finns (i det vita mjölet är det främst stärkelse och viktiga näringsämnen har siktats bort).
- Tack vare ingredienserna och den långa processen är surdegsbröden extra smakrika och mättande.
Mina surdegsbröd kan du äta med gott samvete!
Beställning – allt förbokas
Jag bakar till de flesta lördagar och ibland mitt i veckan. Datumen för när jag bakar ser du nedan. Du beställer bara till kommande tillfälle. För uthämtning lördag, beställ senast onsdag för att få det du vill ha. Det går dock bra att beställa så länge artikeln finns i lager.
Har du handlat av mig tidigare så får du alltid ett mail när det är dags att beställa inför kommande bak.
Beställ surdegsbröd HÄR.
OBS! Beställningsformuläret är lite omständigt, jag ber om ursäkt för det och tackar för tålamodet.
Hämta
Du hämtar upp det du beställt på Brisvägen 5 i Falsterbo.
Vi ses hos mig i Falsterbo!
Har du frågor, så ring 0707-984959
Du kan läsa mer i bloggen om starten av mikrobageriet HÄR.
/Christine